Què és el rentat invers i com pot ajudar els teus cabells

per Redacció, el 14 de gener de 2022 a les 11:38
Creus que els cabells no t’aguanten gaire temps nets? Notes que al cap d’un dia d’haver-los rentat se’t posen oliosos? Doncs el rentat invers podria ajudar-te. Es tracta d’una tendència molt simple que consisteix a invertir l’ordre dels productes: primer hidratar i després rentar. 

És a dir, es tracta d’utilitzar primer el condicionador amb els cabells humits: aplicar-lo a les puntes i deixar-lo actuar durant uns minuts. En esbandir-lo és quan fam servir el xampú per a eliminar per complet les restes de brutícia i el condicionador.

Shower Emma Stone GIF - Shower Emma Stone Singing - Descubre & Comparte GIFs
Aquest tipus de rentat és ideal, sobretot, per aquelles persones que tinguin els cabells molt fins, ja que assegura una neteja amb més en profunditat i més volum. Dit això, també cal fixar-se en els productes i escollir aquells que siguin més indicats pels nostres cabells.


El millor és optar per xampús i condicionadors sense parabens ni silocones perquè, a banda de poder incrementar la secreció de greix, poden produir irritacions en el cuir cabellut.

7 xampús perfectes per controlar el greix dels cabells

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: