Mor als 15 anys Adalia Rose, la youtuber que va conscienciar sobre la progèria

per L.G., el 15 de gener de 2022 a les 09:35
La popular youtuber Adalia Rose Williams ha mort als 15 anys. Amb tres milions de subscriptors a la plataforma, va guanyar-se el reconeixement del món d'Internet per la seva conscienciació sobre la progèria, l'estranya i poc coneguda malaltia que accelera l'envelliment dels infants. 

Segons ha informat la seva família a través de xarxes socials, la jove va morir el passat dimecres: "Ha estat alliberada d'aquest món. Va arribar sense fer soroll i n'ha marxat sense fer soroll, però la seva vida ha estat més que això", han afirmat en una publicació a Instagram.


En el mateix missatge, la família agraeix el suport de tots els seus seguidors i es mostra alleujada que "ja no pateixi dolor" i creu que ara "està ballant tota la música que li agrada". El mateix sentiment d'agraïment l'han transmès als metges que la van mantenir amb vida durant aquests 15 anys.

La progèria també és coneguda com el síndrome d'Hutchinson-Gilford i va inspirar la pel·lícula de "El curiós cas de Benjamin Button". A diferència de la pel·lícula de Brad Pitt, però, el procés no és reversible, sinó que els afectats tenen una esperança de vida molt curta, de només 13 anys. En la majoria de casos, el motiu de la mort són problemes cardíacs o accidents cerebrovasculars.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: