La contundent resposta d'Alexia Putellas al comentari masclista d'un periodista

per Adolescents.cat, el 18 de gener de 2022 a les 09:13

El fet que l'entrenador del Sevilla, Julen Lopetegui, no portés durant el partit de Copa contra el Betis el xandall que vesteix habitualment va portar a un comentarista de la cadena COPE a fer un comentari sexista. Després que un company recordés sorprès el canvi de vestimenta de l'entrenador, el periodista Victor Fernández va dir: "Molt malament, la seva dona hauria de tenir dos xandalls planxats".

Tot i que els companys de retransmissió van respondre en directe rirent i fent broma, aquestes paraules no han passat desapercebudes a les xarxes socials, on desenes d'usuaris van criticar el masclisme del periodista i la urgència de deixar enrere els rols de gènere.


La futbolista del Barça Alexia Putellas, recentment escollida millor jugadora del món també va dir la seva: va contestar un tuit d'una periodista que es preguntava, indignada "Això que és?" responent a un tuit, ja esborrat, on es podia escoltar el comentari. La culer, aleshores, va contestar amb un concís "2022" per rebutjar un comentari clarament retrògrad!

 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: