Logotip de Adolescents.cat

El Govern manté totes les restriccions menys el toc de queda

per Redacció, el 18 de gener de 2022 a les 10:36
El Govern mantindrà totes les restriccions que estan vigents ara mateix menys el toc de queda, que s'acabarà a partir de divendres, com ja va apuntar la setmana passada la portaveu de l'executiu, Patrícia Plaja.

Així doncs, segons han confirmat fonts del Govern a l'ACN, no es preveuen canvis més enllà del toc de queda i seguiran vigents mesures com el tancament de l'oci nocturn, la limitació de les reunions a 10 persones o les restriccions en els aforaments a l'interior de la restauració, el comerç, les instal·lacions esportives i la cultura.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: