El surrealista cas d'una noia que es va haver de quedar confinada amb la seva cita a cegues

per Redacció, el 18 de gener de 2022 a les 11:53
Quedar-te confinat/da durant una setmana amb una persona que acabes de conèixer. Això és el que li va passar a la Wang, una jove que va haver de conviure durant dies amb la seva cita.

Tot va començar el passat 9 de gener. La Wang va anar a casa d’un noi a sopar per primera vegada. Els seus pares li havien organitzat una cita i ella va acceptar. Mentre estaven menjant van començar a rebre notificacions: les autoritats havien decidit tancar el barri on vivia el noi perquè s’havien detectat diversos casos de covid.Els veïns havien de quedar-se confinats a casa fins que no se’ls digués el contrari.

 

Així doncs, la Wang i la seva cita van haver de quedar-se tancats al pis quan no feia ni dues hores que es coneixien. Si us esteu preguntant què va passar i si actualment són parella, ja us diem que no. 


La Wang va començar a explicar el seu dia a dia penjant vídeos a Weibo, una xarxa social xinesa. En les seves gravacions deixava clar que ell i el noi no tenien cap futur i que estava buscant algú diferent. En fi, situació força -per no dir molt- incòmode per tots dos.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: