Logotip de Adolescents.cat

Aquesta nova sèrie ja s'ha convertit en una de les més addictives de l'any

per Redacció, el 19 de gener de 2022 a les 11:02
La segona temporada d’Euphoria és una de les grans estrenes d’aquest 2022. Això està fent que altres sèries de temàtica juvenil passin desapercebudes tot i estar molt bé. Aquest és el cas de Yellowjackets una producció addictiva –i amb un final impactant (no farem spoilers)- que es va estrenar fa poc a Movistar+. 

De què va? La trama se centra en quatre dones que són amigues des de l'institut. Una és exdrogoaddicta, l'altra està embarassada, una altra és infermera i a l'última li encanta mantenir casa seva en ordre. Fins aquí res gaire excepcional. La sorpresa arriba quan la sèrie es remunta al seu passat. I és que aquestes quatre dones, durant la seva adolescència, van estar atrapades en una illa deserta. Jugaven al futbol i de camí al seu últim partit,el seu avió es va estavellar. Què va passar? 


Com ja us podeu imaginar per l’argument, es tracta d’una d’aquelles sèries de supervivència que tant enganxen. A més a més, també té un punt fosc i introdueix a la trama llegendes, malediccions…Si us agraden les sèries a l’estil The Wilds o Perdidos, segurament us encantarà.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: