Tens 18 anys o més? Ja pots rebre la tercera dosi si fa més de 8 mesos que t'has vacunat

per Bernat Surroca, el 19 de gener de 2022 a les 12:15
Les persones d'entre 18 i 29 anys que faci vuit mesos o més que es van vacunar contra la Covid podran demanar cita a partir d'avui per rebre la tercera dosi.

Es pot demanar cita prèvia a través d'aquest enllaç. D'aquesta manera, Salut permetrà progressivament a aquesta franja d'edat que pugui rebre la dosi de reforç. Inicialment, per tant, seran persones que es van vacunar abans del que els tocava per edat, com ara cuidadors de gent gran, les que es podran immunitzar amb la tercera vacuna. La setmana passada es va obrir cita per al grup d'entre 30 i 39 anys. "L'òmicron escapa més a les vacunes pel que fa al contagi, però no pel que fa a la malaltia greu", ha remarcat Cabezas.


De fet, segons dades de Salut, les persones no vacunades de més de 12 anys, tenen una probabilitat 2,5 vegades més gran de ser hospitalitzades per Covid, i de 4,9 vegades més d'entrar a la UCI. Pel que fa als majors de 50 anys, tenen una probabilitat 3,7 vegades més gran de ser ingressades i 8,1 vegades més gran d'entrar a la UCI. 

 POTS DEMANAR HORA PER VACUNAR-TE AQUÍ


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: