futbol

Aquest conegut futbolista, condemnat per una violació en grup

per Redacció, el 20 de gener de 2022 a les 09:11
De formar part dels "galàctics" a la presó. L'exjugador del Reial Madrid, Robson da Souza "Robinho", ha estat condemnat a nou anys de presó per un delicte de violència sexual. En concret, la pena se li imposa per haver violat una noia de 23 anys el 2013 en una discoteca de Milà.

Ha estat el Tribunal de Cassació de Roma qui ha ratificat la sentència, que també condemna al seu amic Ricardo Falco per una "violació sexual en grup". Hi hauria fins a quatre persones més involucrades en els fets, però no se'ls ha pogut jutjar perquè van poder escapar d'Itàlia. Tot i que el cas s'estava produint en aquest país, la justícia li permetrà complir condemna al Brasil.


Robinho va jugar al Reial Madrid entre els anys 2005 i 2008 arribant com una jove promesa des del Santos brasiler. Tot i guanyar amb els blancs dues lligues, el seu pas pel Santiago Bernabéu va decebre. Posteriorment, va fer carrera al Manchester City i a l'AC Milan.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: