El que mai cal fer a Bizum, segons l'OCU

per Redacció, el 21 de gener de 2022 a les 10:31
Bizum cada cop està més present, amb operacions que de mitjana són de 51 euros, segons una enquesta de l'OCU publicada aquest dijous. L'estudi revela que fins a un 79% dels ciutadans de l'Estat usen mitjans de pagament en línia i Bizum és el més popular.

Per evitar possibles problemes quan es fa servir aquesta, app l'OCU aconsella:

 Cal mantenir sempre actualitzat el sistema operatiu del mòbil i de l'ordinador, si pot ser fent servir un antivirus.

 L'OCU també recomana NO fer servir xarxes de wifi públiques en els pagaments.

 Un altre avís és "no facilitar mai a tercers les dades de la targeta".

 Si es fa un enviament per error, l'OCU aconsella posar-se en contacte amb la persona a la qual s'han enviat els diners. Si no, l'usuari també es pot posar en contacte amb l'entitat, i "excepte negligència greu, en la gran majoria dels casos es recupera els diners", diu l'organització.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: