Li envia un missatge estant de festa al seu professor i la resposta es fa viral

per Redacció, el 21 de gener de 2022 a les 12:36
Més de 7.000 comparticions i milers de likes. Els correus entre un alumne que estava de festa i un professor s’han fet virals a Twitter aquesta setmana. Tot i que no podem saber si són del tot certs, estem segurs que s’han donat casos similars.

El compte @ceciarmy és qui ha compartit els missatges, però els protagonistes de la història són el Sergio, l’estudiant, i el Javier, el professor. 


Tot va començar quan el Sergio va decidir enviar un mail al Javier demanant, si us plau, que allargués la data d’entrega d’un treball. El correu comença dient, literalment: “Te escirbo desde el mocil que he salido esta noche y mananan me voy a levantar con una resaca hecho pedazos”. Més endavant li pregunta si podrà entregar el treball més tard i, evidentment, també li fa la pilota: “Eres la hostia, te quiero y eres el único profesor bueno que queda en esta universidad de lleno de capullos”.

  La resposta del professor? Doncs sorprenentment bona. No només li assegura que ell i els seus companys podran entregar el treball més tard, sinó que a més s’ho pren amb humor acabant el correu amb aquesta frase: ”¿Qué bebiste anoche? La próxima vez que envíes un correo electrónico envíame también una botella como la que te tomaste anoche para así no acordarme mucho de este correo”.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: