Logotip de Adolescents.cat

Nick Jonas i Priyanka Chopra tenen el seu primer fill per gestació subrogada i hi ha polèmica

per Redacció, el 24 de gener de 2022 a les 09:58
Nick Jonas i Priyanka Chopra s'han convertit en pares del seu primer fill en comú. A través d’un comunicat, la parella ha fet pública la notícia a les xarxes socials. "Estem plens d'alegria per poder-vos confirmar que hem donat la benvinguda a un bebè per gestació subrogada", asseguraven. 

Amb aquestes paraules explicaven el motiu pel qual han aconseguit ser pares sense que ella s'hagi quedat embarassada, fet que ha estat criticat per alguns dels seus seguidors. I és que la gestació subrogada és un dels temes que més polèmica genera, sobretot als Estats Units. 

 

Què és la gestació subrogada?


Aquest mètode, també conegut com a ventre de lloguer, és una tècnica de reproducció assistida per la qual una dona accedeix a gestar el fill d'una altra persona. A la dona que atorga la seva capacitat de gestar, i es queda embarassada, se'n diu gestant o gestant subrogada. Ella i els pares/mares que “lloguen” el seu ventre firmen un acord on s’estableix que un cop es produeixi el part, el nen/a serà entregat als pares/mares intencionals. Actualment, el cost total de la gestació subrogada és d’entre 50.000 i 200.000 euros.

Malgrat ser un mètode molt criticat, hi ha altres famosos que també han optat per aquesta tècnica com Cristiano Ronaldo o Kim Kardashian, que va pagar 45.000 dòlars per gestar el seu tercer fill amb Kayne West, Chicago.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: