Logotip de Adolescents.cat

Netflix estrena nova sèrie i ja l'estan comparant amb «El juego del calamar»

per Redacció, el 24 de gener de 2022 a les 15:28
"El juego del calamar" va ser el gran èxit del 2021, convertint-se en la sèrie més vista de la història de Netflix. Després de mesos de rumors, finalment el seu creador, Hwang Dong-hyuk, va revelar que ja estava treballant en la segona temporada, cosa que ara també ha confirmat la plataforma d'streaming.

De moment, encara no hi ha una data d'estrena prevista pels nous capítols. Mentrestant, però, Netflix està apostant per continguts similars. Un d'ells és la sèrie Estamos muertos, una ficció coreana que arribarà a la plataforma el pròxim 28 de gener.


I de què va? La història comença en una escola coreana que es veu afectada per un virus zombi. La majoria dels estudiants es contagien immediatament, però alguns d'ells no contrauen aquest estrany virus. La sèrie gira entorn d'aquests estudiants, als quals no els uneix una veritable amistat, sinó el desig mutu de sobreviure.
 

El punt en comú amb El juego del calamar és que la ficció té com a clara protagonista la supervivència. Ara bé,en aquest cas s'hi afegeixen elements fantàstics i de terror com són els zombis. Caldrà veure si aquesta nova sèrie també es guanya el públic o acaba en l'oblit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: