Logotip de Adolescents.cat

Què és la dieta de l'orgasme?

per Adolescents.cat, el 5 de març de 2022 a les 06:00
Encara avui dia hi ha moltes dones que no aconsegueixen arribar a l'orgasme, ja sigui amb una relació amb una altra persona o amb la masturbació. Tot i que aquesta no hauria de ser la principal finalitat de les relacions sexuals, tenir orgasmes té moltes conseqüències positives físicament i mentalment. Existeixen molts factors que poden influir en aquesta problemàtica i avui us en portem un que potser pensàveu que no tenia relació: la dieta.

És per això, cada vegada més sexòlegs han indagat en la feina de nutricionistes i dietistes per a seleccionar quins aliments són capaços de potenciar el desig i quins són capaços d'arruïnar-lo. D'aquestes conclusions neix la coneguda dieta de l'orgasme. Quins aliments formen part d'aquesta dieta?
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: