Si vols anar a PortAventura gratis amb tota la teva classe, participa ja al concurs Joves i Mobilitat

per Redacció, el 26 de gener de 2022 a les 06:00

Ja torna a ser aquí! El RACC i el Servei Català de Trànsit han posat en marxa una nova edició del concurs Joves i Mobilitat! Hi pots participar de manera individual o amb gent de la teva classe i els premis són top! Pots guanyar una estada d'una nit a PortAventura i Ferrari Land per a tota la classe i emportar-te uns altaveus portàtils! Et deixem amb més detalls:

Requisits per participar:


 Has de tenir entre 12 i 18 anys. El concurs està adreçat a alumnes de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, així com nois i noies que són membres de casals de joves o centres de lleure catalans.

 Pots participar creant un anunci gràfic, un vídeo per a Instagram o un projecte de millora sobre el següent tema: "Vianants, la mobilitat més sostenible i saludable". Es tracta de posar en valor el fet de caminar i la seva projecció com a mitjà de transport que facilita una mobilitat sostenible i saludable. El jurat valorarà l’obra dels participants en base a la seva qualitat, coherència amb el tema de treball i originalitat. Sigues creatiu!

 Com ha de ser l'anunci? Quan ha de durar el vídeo? Trobaràs tots els detalls a les bases del concurs: AQUÍ.

Recording Watching GIF - Recording Watching Interested - Discover & Share  GIFs

 Per presentar els treballs, has de comptar amb la col·laboració d’un tutor o tutora del teu centre educatiu o de lleure

 Es pot participar de manera individual o amb grups de fins a quatre persones.

 Tens temps per entregar la teva creació fins al 30 d'abril de 2022.
 
 Els treballs s’han d’entregar a través de la web www.jovesimobilitat.cat, on també trobaràs tots els detalls sobre el concurs i algunes idees per inspirar-te.

 El dia 31 de maig es comunicaran els 2 finalistes de cada modalitat. S’anunciaran  a través dels tutors dels grups, la web del concurs i les xarxes socials. La proclamació dels guanyadors i el lliurament de premis tindrà lloc el mes de juny, en un acte a Barcelona.

 Premis: hi ha diversos premis en funció de cada categoria, que són una estada d'una nit a PortAventura i Ferrari Land per a tota la classe; uns altaveus inalàmbrics i, vals regals per a les botigues Abacus.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: