Logotip de Adolescents.cat

Adeu a les restriccions d'aforaments i les limitacions socials

per Redacció, el 25 de gener de 2022 a les 09:33
El Govern fa un pas més enllà i decideix eliminar algunes restriccions contra la Covid a partir d'aquest divendres. 

Són aquestes:

 Fi a la limitació de reunions a un màxim de 10 persones i també les que afecten l'aforament en determinats espais.

 A partir d'aquest últim divendres de gener els bars i restaurants, així com els comerços, els recintes esportius i els espais culturals poden recuperar el 100% d'ocupació. 

 Una altra restricció que també acabarà aquest divendres és el límit d'obertura fins a les 00.30 hores per a les activitats culturals i la restauració, entre d'altres que es veuen afectades. 

Hi ha algunes restriccions, però, que seguiran. Són aquestes:

El certificat Covid segueix vigent als llocs on fins ara és necessari per accedir-hi. Tot i que els darrers dies el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha anunciat que s'està estudiant aquesta restricció, per ara no hi ha novetats. 

Pel que fa a l'oci nocturn, el Govern ha decidit que es mantindrà tancat almenys una setmana més. Es preveu, però, que pugui tornar a reborir el dia 15 de febrer, tot i que no és oficial.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: