Descarregant-te aquesta app tens més de 8.000 descomptes i 150 vals exclusius!

per Redacció, el 25 de gener de 2022 a les 10:46
El Carnet Jove passa a ser en format digital. És més sostenible i també més pràctic, ja que per seguir gaudint de tots els seus avantatges, només hauràs de fer servir el teu mòbil. T’expliquem els passos a seguir: 

 Si ja tens Carnet Jove: descarrega't l'app Carnet Jove CAT, registra’t per tenir-lo activat i ja el podràs fer servir el teu mòbil:
- App per a Android
- App per a iOs

 Si no tens Carnet Jove o el tens caducat: fes-te’l ja i gaudeix de centenars de descomptes. Aquests són els passos que has de seguir:

De manera online


Demana'l a través del formulari en línia que hi ha al web de Carnet Jove. Has de complir els següents requisits: 

 Tenir entre 18 i 30 anys, ambdós inclosos. Si ets menor d'edat hauràs d’anar presencialment a qualsevol oficina de CaixaBank, acompanyat del teu pare, mare o tutor legal.

 Residir a Catalunya. 

 Omplir el formulari amb les teves dades. 

 Efectuar el pagament de 8,65€ corresponent a la quota anual del Carnet (2022), per confirmar la teva sol·licitud. Passats 7-9 dies des de la teva petició, podràs fer ús del teu Carnet Jove digital, descarregant-te l'app.

De manera presencial


 Pots anar presencialment a una oficina de “CaixaBank”, sempre que estigui ubicada a Catalunya. Si ets menor d’edat, hauràs d'anar acompanyat del teu pare, mare o tutor legal.

 En el moment de sol·licitar el carnet, et caldrà presentar un document d'identitat i abonar la quota anual de 8’65€. 

 Passats 7-9 dies des de la teva petició, podràs fer ús del teu Carnet Jove digital. 

 


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: