Logotip de Adolescents.cat

Gel 3 en 1: el nou mètode que podria revolucionar el món dels anticonceptius

per Redacció, el 25 de gener de 2022 a les 14:46
Actualment, els preservatius són el mètode anticonceptiu més recomanable i eficaç. Eviten els embarassos no desitjats, són una barrera de protecció contra les infeccions de transmissió sexual (ITS) i no provoquen efectes secundaris com per exemple els que poden tenir les píndoles anticonceptives. 

Doncs bé, s’ha descobert un nou mètode que podria fer-li la competència de manera directa. Es tracta d’un gel que no només evita embarassos i protegeix contra les ITS, sinó que a més augmenta el desig sexual. Així ho assegura Ke Cheng, l’investigador que ha liderat l’estudi i que ha col·laborat per crear aquest producte.

Need Lube GIF

"El gel que hem creat ha demostrat tenir un gran èxit anticonceptiu i també un gran potencial per millorar la seguretat i la qualitat de les relacions sexuals”, ha explicat l’investigador a la revista Bioactive Materials. 

De què està format aquest gel? Principalment, conté tres substàncies aprovades per l’Administració d’Aliments i Medicaments dels Estats Units:

 Gossipol: espermicida que inhibeix la mobilitat dels espermatozoides. 

 Tenofovir: antiviral que impedeix la replicació dels virus.

 Nitroglicerina: substància per augmentar el flux sanguini de manera local i potenciar les ereccions.

De moment les proves que s’han fet amb aquest gel han estat positives, tot i que encara es troba en fase d’investigació i no se sap si finalment serà comercialitzat. Si s’acaba venent, però, promet revolucionar el món dels anticonceptius.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: