Logotip de Adolescents.cat

Cau una organització criminal que proporcionava passaports Covid falsos (i hi ha famosos implicats)

per Redacció, el 26 de gener de 2022 a les 09:15
Desarticulat un entramat criminal a l'estat espanyol que proporcionava passaports i PCR Covid falsos a diferents països de la Unió Europea, arribant a inscriure il·legalment al Registre de Vacunació a 1.600 persones.

Diversos famosos haurien participat d'aquest frau, entre els quals el famós cantant Omar Montes, ha informat aquest dimarts la Prefectura Superior de la Policia de Madrid en una nota de premsa. 


La investigació va començar a principis de gener quan es van detectar anuncis que oferien proves PCR falses i passaports covid falsificats en grups de caràcter negacionista d'una aplicació de missatgeria instantània. Els agents van poder comprovar que persones integrants de grups criminals o intermediaris d'aquests, es van introduir en aquests grups per garantir un "passi de salut" a persones que no estiguessin vacunades.

D'aquesta manera van descobrir que el pagament que exigien a canvi de les certificacions fraudulentes era de 50 euros, en el cas d'emetre certificats de proves PCR negatives, i quantitats que oscil·laven entre els 200 i 1.000 euros a canvi d'expedir passaports covid en què constaran dues o tres dosis de vacunació. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: