Logotip de Adolescents.cat

El Govern s'inclina per suprimir el certificat Covid obligatori

per Redacció, el 26 de gener de 2022 a les 09:21
El Govern s'inclina per suprimir l'obligatorietat de presentar el certificat Covid per accedir a bars i restaurants, locals d'oci nocturn i gimnasos, una decisió que es prendrà definitivament aquesta setmana.

Segons les fonts consultades per NacióDigital, la veu dels experts i les intencions del Govern coincideixen en la visió de fer marxa enrere en l'ús del certificat. Es preveu que en els pròxims dies s'anunciï de forma oficial.


A partir de l'informe encarregat al comitè científic que assessora el Govern s'arriba a la conclusió, com a principal argument per eliminar aquesta mesura, que l'objectiu amb el qual es va implementar el certificat era reduir els contagis, i que no s'ha complert. Ha servit per incentivar la vacunació, clau per reduir la gravetat dels casos, però no evita la infecció per òmicron, la variant que va fer saltar pels aires totes les previsions per gestionar aquesta sisena onada.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: