Les opcions amagades i molt útils de WhatsApp

per Redacció, el 27 de gener de 2022 a les 06:00
WhatsApp amaga un menú que només apareix quan es vol editar la pantalla d'inici on se situen les icones de les aplicacions. Quan es toca de forma prolongada la icona de WhatsApp, tant en Android com en iOS, es poden trobar dreceres poc conegudes.

En el cas d'Android apareixen les opcions d'eliminar l'aplicació, editar la pantalla d'inici i la informació de l'app. Al costat apareix un accés directe a la càmera de WhatsApp i els xats dels tres contactes més freqüents, per poder escriure'ls amb més rapidesa.


En iPhones apareixen més opcions. Es pot buscar qualsevol mena d'arxiu a WhatsApp, crear un nou xat, accedir a la càmera de l'aplicació i visualitzar el codi QR del compte de l'usuari en la plataforma de missatgeria. Aquesta última opció és interessant perquè permet donar el contacte a una altra persona sense que hagi d'afegir el número de telèfon de l'altra persona.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: