Logotip de Adolescents.cat

Aquests dos famosos es comprometen

per Redacció, el 27 de gener de 2022 a les 09:16
L'abril del 2021 us explicàvem que Macaulay Culkin i Brenda Song havien tingut la seva primera filla. Una notícia que sorprenia, ja que moltes persones no sabien que estaven junts tot i fer més de quatre anys que havien iniciat una relació.

Doncs bé, han decidit fer un pas més i comprometre's. Segons explica People, l'actor va demanar matrimoni a Brenda Song la setmana passada, la qual va acceptar la proposició. Així doncs, d'aquí poc hi haurà casament!


Els artistes van començar la seva relació el 2017 després que ella trenqués amb Trace Cyrus, el germà gran de la Miley. Per part seva, abans del seu compromís amb Song, Culkin va sortir amb l’actriu Mila Kunis durant vuit anys abans de trencar el 2011 i a més també va estar casat amb l'actriu Rachel Miner, amb la qual es va comprometre el 1998. 

La parella es va conèixer en el rodatge de Changeland a Tailàndia i van confirmar la seva relació sentimental quan van ser vistos el juliol de 2017 sopant junts a Los Àngeles. Des de llavors mantenen una relació discreta allunyada dels focus mediàtics.


Si no t'acaben de sonar els noms, t'ajudem: Culkin és el protagonista de la famosíssima saga de pel·lícules "Solo en casa", i actualment té 40 anys. Song és, atenció, una de les protagonistes de les mítiques sèries de Disney Channel "Zack y Cody: Todos a bordo" i "Hotel Dulce Hotel" i és set anys més jove que Culkin. 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: