Logotip de Adolescents.cat

Aquesta treballadora revela un secret que molts no sabien (i que ens afecta)

per Redacció, el 27 de gener de 2022 a les 11:29
Normalment, sempre que podem, evitem trucar i intentem gestionar les coses via mail o WhatsApp, però de vegades és l’única opció que ens queda. Doncs bé, sabeu aquell moment típic en què estàs parlant un/a teleoperador, et posen en espera, i sona una musiqueta?

Doncs la persona que hi ha a l’altra banda del telèfon -si no heu desactivat el micròfon- està sentint absolutament tot el que dieu i feu, encara que soni una cançó de fons. Així ho ha revelat una teleoperadora a Twitter deixant en xoc molts usuaris que no sabien aquesta informació.


Com era d’esperar, han començat a sortir tota mena d’anècdotes i moments incòmodes. Us en deixem alguns:
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: