Minnie Mouse es canvia de roba per primera vegada i hi ha polèmica

per Redacció, el 28 de gener de 2022 a les 08:50
Disneyland París complirà 30 anys el pròxim mes de març i la companyia ha optat per presentar un dels seus personatges més icònics d'una forma mai vista. Minnie Mouse serà representada per primer cop portant pantalons i americana de colors foscos, i no el típic vestit vermell amb punts blancs. El que per alguns ha estat un canvi positiu, o simplement, indiferent, s'ha convertit en una ofensa pel conservadorisme dels Estats Units.
 

Les crítiques, més enllà de les xarxes socials, han estat emeses des de la cadena Fox. "Per què han de fer això? Estan bojos d'avorriment", deia el presentador de la cadena, Jesse Watters, mentre que la tertuliana conservadora Candace Owens creia que és "incòmode" de veure i que feia sentir a Minnie Mouse "més masculina". "Estan destrossant la societat", afegeixen en el mateix programa. 

La seva dissenyadora, la britànica Stelle McCartney, ha detallat que la nova versió de la ratolina és un "símbol de progrés per a una nova generació". "El que m'encanta és que demostra felicitat, llibertat d'expressió i autenticitat; inspira i té un gran estil", ha explicat McCartney.


Què en penseu de tot plegat? A nosaltres ens sorpèn que en ple segle XXI hi hagi algú que encara es pugui "ofendre" per una peça de roba...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: