TEST Aprovaries una prova de competències bàsiques de 4t d'ESO?

per Redacció, el 28 de gener de 2022 a les 08:56
Les escoles i instituts estan patint una gran afectació per la Covid i ara també amb conseqüències acadèmiques. El Govern ha decidit ajornar les proves de competències bàsiques de 4t d'ESO davant l'evidència que molts alumnes no podrien examinar-se a causa de la Covid. Per altra banda, les proves de 6è de primària encara no tenen data per poder abans assegurar la presència de correctors.

Ara com ara, hi ha més de 98.000 alumnes i 8.570 membres de personal confinats. "Són xifres molt altes i superiors a les de l'any passat", ha explicat Gomà, assenyalant que dilluns va ser el dia amb les xifres més altes de la pandèmia, però sent "optimistes" per una davallada moderada durant tres dies consecutius.

Tenint en compte aquesta notícia us hem volgut posar a prova i preparar un test amb preguntes del temari de 4rt d'ESO. Les encertareu totes?


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: