6 idees de plaer per estimular sense penetració

per Redacció, el 28 de gener de 2022 a les 12:26
No, en el sexe no tot és la penetració encara que durant molt anys s'hagi intentat imposar el coitocentrisme.

Com sabeu, hi ha moltes maneres de tenir relacions sexuals. De fet, en el cas de les persones amb vagina, només el 18% acostumen a arribar a l’orgasme de forma regular a través de la penetració. Avui us portem algunes idees d'estimulació:

Provar tècniques diferents com la kunyaza 
Doncs en estimular les terminacions nervioses de la vulva amb el penis en erecció, amb els dits o amb alguna joguina sexual. Què cal tenir en compte? El secret d'aquesta pràctica es troba en saber mantenir el ritme i en no pressionar: es tracta d'actuar amb suavitat i anar excitat la nostra parella a poc a poc. Si bé no hi ha una manera única de practicar la kunyaza, l'habitual és estimular els llavis superiors i el clítoris, fregant-los amb la part superior del penis, o bé amb els dits o una joguina sexual. Primer es poden fer moviments de dalt cap a baix i després d'esquerra a dreta i circulars. 

Fabrik fruit bananas banana fruit animation banana GIF

Estimular l’anus 
Aquesta part del cos està rodejada de terminacions nervioses, fet que la converteix en un punt sensible i, per tant, una zona erògena. A més és on es troba un dels punts de més plaer de les persones amb penis, el punt P. Està situada a la paret del recte i té més o menys la mida d'una castanya o una nou. Si es vol provar l'estimulació del punt P, s'aconsella fer-ho per fases i no tot de cop: primer la zona perianal i després amb més profunditat, fins a trobar l'anomenada "castanya" o "nou". I sempre, amb lubricant!

Jugar amb els mugrons
Podeu començar llepant la part de baix de coll, seguir baixant i recórrer amb la llengua la part inferior dels pits. Això estimula les terminacions nervioses i fa que la sensibilitat de l’altra persona augmenti. Si voleu, també podeu fer aquest procés amb un glaçó a la boca i després repetir-lo només amb la llengua, per tal de jugar amb les sensacions color-fred.

Im Horny Dirty Mind GIF by LAZY MOM

Massatges genitals
Els massatges genitals són un joc previ ideal per augmentar l’excitació i també el nivell d’intimitat. En aquesta pràctica, l’erotisme i el ritme són claus. S’ha d’anar a poc a poc i intentar jugar amb tots els sentits. També es recomana utilitzar un oli eròtic per tal que els dits llisquin més bé i les sensacions siguin més plaents i excitats. A sota us deixem un article amb algunes recomanacions.

Massatges genitals: pas a pas


Fregant
Amb o sense roba. No hi ha millor manera d’augmentar el desig sexual que fent-se petons, tocant-se i refregant-se. Algunes persones poden arribar a l’orgasme simplement fregant les seves parts a la cama o alguna altra part del cos de la seva parella.

Sexe tàntric
Consisteix en crear una intimitat intensa i centrada en el moment. Durant el sexe tàntric respireu junts, mediteu junts i viviu les sensacions que us arriben. Poden provenir de qualsevol tipus d’estimulació, ja siguin massatges, sexe oral o simplement respirar junts de forma sincronitzada sense tocar-vos. El sexe tàntric enforteix i intensifica el vincle sexual, emocional i espiritual.

bed love GIF





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: