4 sèries noves per començar aquest febrer

per Redacció, el 31 de gener de 2022 a les 06:00
Aquest és un recull de les noves estrenes de ficció que podrem veure aquest mes de febrer a les plataformes audiovisuals:

 

Versió sense playbuzz
Oscuro deseo (temporada 2) 
El matrimoni i la vida d'una professora universitària canvien per sempre després d'enamorar-se d'un home molt més jove que ella. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 2 de febrer. 

Pam & Tommy 
Narra la història de la relació entre Pamela Anderson i Tommy Lee, el romanç que va començar quan es van casar després de conèixer-se només durant 96 hores el 1995 i l'escàndol mundial quan va sortir a la llum un vídeo de la parella mantenint relacions. On es pot veure? Disney+. Quan? A partir del 2 de febrer.

¿Quién es Anna? 
Una periodista investiga el cas d'Anna Delvey, la llegendària hereva i estrella d'Instagram que va robar el cor i els diners a l'elit social de Nova York. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir de l’11 de febrer.

Vikings: Valhalla (Netflix) 
Seqüela de 'Vikings' ambientada 100 anys després i centrada en les aventures de Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada i el rei normand Guillem el Conqueridor. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 25 de febrer.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: