Aquests són els colors d'ulls més atractius segons la ciència

per Adolescents.cat, el 12 de febrer de 2022 a les 06:00
Els ulls són una de les parts del cos que els éssers humans considerem més atractiva, i tot i que no és l'únic factor que importa, segons un estudi tenir la mirada d'un color determinat et pot fer automàticament més atractiu.

via GIPHY

Els investigadors d'aquest estudi han descobert, a més, que el color que consideren més atractiu els homes no és el mateix que les dones. L'equip d'investigació va crear digitalment dos perfils per posar a les apps de cites, i van anar canviant el color dels ulls per veure quin tenia més "èxit".


Les dones, segons aquest estudi, consideren que les persones amb els ulls blaus són les més atraients, seguits dels ulls marrons, verds, avellana i negres

via GIPHY

Els resultats dels homes van ser molt diferents. Segons els seus "likes" consideraven més atractives les persones amb els ulls color avellana, seguits molt de prop pels ulls lilosos.


La pregunta que tenim ara és el perquè d'aquestes preferències. Alguns psicòlegs opinen que el que més ens afecta a l'hora de considerar un tret atractiu és la pressió social. D'altres, però, creuen que el més important és l'experiència personal de cadascú, i que és possible que ens agradin colors d'ulls similars als dels cuidadors que teníem quan érem més joves.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: