Acusen la cançó de Chanel d'incomplir les regles del Benidorm Fest

per Redacció, el 31 de gener de 2022 a les 13:54
Nou episodi en la polèmica amb l'elecció de la representant d'Espanya a Eurovisió. Nombrosos usuaris a les xarxes socials han criticat que la cançó guanyadora, SloMo, de la cantant catalana Chanel, podria incomplir les normes del Benidorm Fest. "La cançó té 424 paraules i en anglès en té 187: equival al 44,1% de la lletra", explica un usuari, que remet a les bases reguladores del certamen organitzat per RTVE. Les normes del concurs indiquen que la cançó "haurà d'incloure lletra (no podent-se incloure cançons exclusivament instrumentals), en idioma castellà i/o llengües cooficials d'Espanya". "També s'accepten cançons amb fragments en idiomes estrangers, sempre que no superin més del 35% de la lletra en aquest idioma", resen les bases del concurs.


Segons Fórmula TV, RTVE defensa que SloMo sí que compleix amb el percentatge, però els crítics amb la tria sostenen que el percentatge d'anglès és superior a l'admès. La cançó inclou paraules com dembow (un gènere musical) i onomatopeies com boom que poden distorsionar el càlcul.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: