Chanel: 9 coses que potser no sabies sobre la nova representant d'Eurovisió

per Adolescents.cat, el 31 de gener de 2022 a les 06:00
Chanel és la nova representant espanyola per a Eurovisió. Després de guanyar el Benidorm Fest, s'ha convertit en l'artista de la qual més es parla aquests dies.

Tot i que la cantant està molt contenta del seu triomf, no tothom ha rebut la notícia de la mateixa manera. De fet, part del fandom de Rigoberta Bandini i Tanxugueiras ha estat molt dur amb la cantant per xarxes socials malgrat el suport que li han donat les artistes. De fet, Chanel ha anunciat que ha decidit eliminar el seu compte de Twitter per tot el "hate" rebut.
 
Vols conèixer una mica més d'aquesta artista? Et deixem algunes curiositats aquí!
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: