Logotip de Adolescents.cat

Els nous protagonistes d'«Élite» per a la sisena temporada de Netflix

per Redacció, el 31 de gener de 2022 a les 16:55
Élite és una de les sèries més reconegudes i seguides dels últims anys a les plataformes. El seu èxit és immens a nivell mundial i Netflix manté l'aposta per a aquesta ficció juvenil, encara que vagi perdent intèrprets pel camí. Després de quatre temporades -amb una cinquena de confirmada-, la multinacional ha decidit presentar els actors i actrius que aterraran a l'institut privat de Las Encinas... per a la sisena temporada.

Fa exactament un any, al febrer de 2022, que Netflix confirmava l'estrena d'una cinquena temporada però avui han fet pública la llista de les cinc persones que entraran al repartiment per acompanyar diversos -que no se sap, encara, si sobreviuran a la cinquena temporada- dels membres originals com Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau o Omar Ayuso. Són aquests:

 

L'actriu Carmen Arrufat (coneguda per films com La innocència o la nova sèrie Todos mienten) és l'únic nom reconegut d'aquesta nova fornada d'actors; també hi entren Ana Bokesa, Alex Pastrana, Ander Puig i Álvaro de Juana. Netflix no ha desvetllat encara quan es rodarà aquesta sisena temporada ni tampoc quan s'estrenarà la cinquena.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: