Logotip de Adolescents.cat

Quantes hores s'han d'invertir en una relació? Això diu un estudi

per Adolescents.cat, el 24 de juny de 2022 a les 06:00
El temps és un dels factors claus a una relació. És molt important dedicar-li estones a la teva parella, sigui estant amb ell o ella, enviant-li un missatge....Un estudi acaba de revelar que el temps mínim perquè una relació funcioni són 4 hores a la setmana.

via GIPHY


No es tracta d'invertir 4 hores per acabar amb el cap en un altre lloc -mirant el telèfon, etc.- o per a complir una aposta personal. Has d'invertir aquestes quatre hores en qualsevol cosa que beneficiï a la relació i construeixi més connexió amb la teva parella. Les pots dividir com vulguis, ja que la qüestió és que arribis a aquesta xifra mínima.


Posar un mínim serveix per a no desatendre la relació. Existeixen moments en la vida en què ens veiem sobrepassats per responsabilitats i treballs. Per això és essencial comprometre's encara que sigui en uns termes mínims. Si pots superar-los millor, però no haurien de ser menys d'aquest mínim.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: