Logotip de Adolescents.cat

Aquests tipus de persones són les que practiquen més sexe

per Adolescents.cat, el 1 de febrer de 2022 a les 10:29
Actualment les persones joves tenen menys sexe que abans. Diversos estudis realitzats en països d’occident asseguren que a dia d’avui les persones tenen menys relacions íntimes que els seus avis. Una investigació feta als Estats Units revela que el 2010 les persones adultes tenien 9 vegades menys sexe a l’any que les persones de la mateixa edat a finals dels anys 90. “Els nascuts els anys 30 tenien més sexe que els nascuts els 90”, diu l’estudi.

Com explica al HuffingtonPost Francisca Molero, presidenta de la Federació Espanyola de Societats de Sexologia (FESS), la disminució del sexe s’observa principalment en “les relacions coitals, amb penetració, de parelles heterosexuals estables, sobretot adults joves”. La sexòloga explica que abans la sexualitat estava molt més incorporada en la rutina de les parelles i hi havia un moment reservat per a això, la nit. A més a més, ara tenim jornades laborals més llargues i també més pressió: esperem que les nostres relacions sexuals siguin espectaculars. Aquests dos factors poden afectar el nostre desig sexual i fer que en tinguem menys ganes.

Conclusió: actualment es té menys sexe que el segle XX…ara bé, qui són els que tenen relacions amb més freqüència? Per saber-ho, un grup d’investigadors alemanys ha enquestat més de 3.200 persones de diverses edats i orientacions sexuals i els ha preguntat per la seva vida íntima.

Resultat? Les persones divorciades amb una nova parella són les que tenen un major nombre de relacions. Per contra, al final de la llista hi trobem les persones que mai han estat casades, estan solteres i no tenen cap parella sentimental. Us deixem amb el rànquing elaborat pels investigadors i que va de més freqüència sexual a menys.


1. Persones divorciades que tenen una nova parella, però que viuen soles.

2. Persones amb parella que viuen soles, és a dir, cadascú a casa seva. 

3. Persones divorciades que viuen amb una nova parella.

4. Persones que mai han estat casades i que viuen juntes.

5. Persones casades que viuen juntes.

6. Persones divorciades sense parell.

7. Persones solteres, que mai han estat casades, sense parella.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: