Moseley, fent de zombi a la sèrie | Europa Press

Mor als 31 anys l'actor Moses J. Moseley, de «The Walking Dead»

Moseley, fent de zombi a la sèrie | Europa Press
per Redacció, el 1 de febrer de 2022 a les 15:30
Tragèdia en el món de les sèries i de la televisió. L'actor nord-americà, Moses J. Moseley, ha perdut la vida amb només 31 anys. Molt conegut pel seu paper secundari en una de les temporades de The Walking Dead, Moseley ha estat trobat sense vida després que la seva família denunciés la seva desaparició. Ara per ara, les autoritats de l'estat de Georgia investiguen les causes de la mort.

La policia va poder trobar el cos sense vida de Moseley gràcies a la localització del seu vehicle al municipi d'Stockbridge, al sud-est d'Atlanta. La seva carrera es va iniciar el 2012 quan va aparèixer com a figurant a The Walking Dead, per després adquirir un paper una mica més rellevant en sis episodis. Era un dels cadàvers zombis que el personatge de Danai Gurira duia amb un collar.

  En una breu piulada, la mítica sèrie ha volgut enviar el condol a la família i mostra el seu dolor per la pèrdua de Moseley. "Els nostres pensaments i pregàries estan amb Moses J. Moseley de la nostra família de The Walking Dead", es llegeix.
 


Altres notícies que et poden interessar






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: