Així és la casa catalana on volen anar a viure Rosalia i Rauw Alejandro

per Redacció, el 2 de febrer de 2022 a les 06:00
La cantant Rosalia i la seva parella, el també cantant Rauw Alejandro, s'han interessat en la compra del Mas Morera, una casa modernista ubicada a Manresa. Es tracta d'un edifici ideat per l'arquitecte manresà Ignasi Oms i Ponsa que compta amb una protecció integral després de ser declarada Bé cultural d'Interès Local per l'ajuntament del municipi del Bages.

Segons la informació que ha publicat Regió7, la finca es va posar a la venda fa un any al portal Habitaclia per 2.190.000 euros., tot i que últimament havia baixat a 1.870.000 euros, sense despeses d'impostos, notaria i gestió. Actualment, ja no surt publicada l'oferta en aquest portal immobiliari.


Segons les fotografies que havia publicat el mateix portal, es tracta d'un edifici molt ben conservat, tant a l'exterior com a l'interior. L'immoble té 2.624 metres quadrats, 10 habitacions, jacuzzi interior i piscina, i 30 hectàrees de terreny. Aquestes són algunes imatges del lloc:

 
 
 
 
 

 
 
 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: