Logotip de Adolescents.cat

Aitana anuncia que farà una sèrie amb Miguel Bernardeau

per Adolescents.cat, el 2 de febrer de 2022 a les 15:25
Aitana s'estrena al món de la interpretació amb la seva parella, Miguel Bernardeau. Així ho va anunciar ella mateixa ahir al seu compte d'Instagram. La parella protagonitzarà els papers de Candela i Diego, dos joves de dos mons antagònics: ella vol ser cantant i ell, boxejador. La sèrie s'estrenarà de manera exclusiva a Disney+ i encara no se sap res de la resta del càsting que protagonitzarà "La Última".

Aquesta notícia també ha servit per a desmentir la suposada crisi sentimental que diverses fonts atribueixen a la parella. Aitana ha reconegut estar molt nerviosa pel rodatge, que acaba de començar, i per això els fans encara hauran d'esperar una mica per tenir més informació sobre l'estrena de la cantant a la televisió.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: