Logotip de Adolescents.cat

TVE revela els vots per anar a Eurovisió: jurat i públic, totalment oposats

per Redacció, el 3 de febrer de 2022 a les 08:37
Televisió Espanyola (TVE) ha volgut acabar amb la polèmica sobre el Bendorm Fest, el festival per elegir el representant espanyol a Eurovisió, fent públics els resultats. En una roda de premsa aquest dimecres, els organitzadors de l'emissora pública espanyola han exposat uns vots totalment oposats entre el públic i el jurat.

En concret, al televot o vot popular -missatges d'SMS- la proposta "Terra" de Tanxugueiras va obtenir el 70% dels suports i la cançó "Ay Mamá" de la catalana Rigoberta Bandini el 18%, respecte del 4% de la guanyadora final, Chanel, amb la seva cançó "SloMo". Això s'entén perquè el jurat, del qual també se n'han publicat els resultats, va donar més suport a la vencedora final.


Pel que fa al vot demoscòpic, Chanel va rebre el 13,88% dels vots, molt a prop de Tanxugueiras (14,59%) i Rigoberta Bandini (13,52%). En el cas dels jurats professionals, que atorgaven un número del 2 al 12 a cadascun dels participants, tres dels cinc van optar per donar la màxima puntuació a Chanel, mentre que els dos altres van fer-ho per Rigoberta Bandini i Blanca Paloma respectivament.

Més enllà de posar fi a la polèmica, els resultats revelats per TVE només han afegit més debat a les xarxes socials. Les gallegues i la catalana eren les grans favorites del públic per representar Espanya a Eurovisió, però finalment no aniran al festival.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: