Així és la casa que Rauw Alejandro s'ha comprat a Catalunya

per Redacció, el 4 de febrer de 2022 a les 08:51
L'altre dia us explicàvem que la cantant Rosalia i la seva parella, el també cantant Rauw Alejandro, estaven interessat en la compra del Mas Morera, una casa modernista ubicada a Manresa. Doncs bé, l'artista porto-riqueny ja n'és propietari. 

La casa es troba en una finca de 30 hectàrees de terreny a l'Anella Verda de la capital del Bages, i té una protecció integral després de ser declarada per l'Ajuntament Bé cultural d'Interès Local (BCIL). La compra de la casa i la finca ha tingut un preu d'1.870.000 euros amb les despeses a part.


Segons les fotografies que havia publicat Habitaclia, es tracta d'un edifici molt ben conservat, tant a l'exterior com a l'interior. L'immoble té 2.624 metres quadrats, 10 habitacions, jacuzzi interior, bodega i piscina, i 30 hectàrees de terreny. Aquestes són algunes de les fotos de la casa:

 
 
 
 
 

 
 
 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: