Logotip de Adolescents.cat

Grease tindrà una sèrie i ja se sap qui seran els seus protagonistes

per Redacció, el 4 de febrer de 2022 a les 10:45
Fa més de 40 anys que es va estrenar Grease, però així i tot segueix sent una de les pel·lícules juvenils més vistes i mítiques de la història. Així doncs, no és d’estranyar que n’hagin volgut fer una sèrie.

Segons s’ha pogut saber aquesta setmana, la producció estarà centrada en les Pink Ladies i ambientada abans del film de Grease. Paramount+ ja ha començat el rodatge i ha donat alguns detalls sobre la trama: "Abans que governés el rock'n'roll, abans que els T-Birds fossin els millors de l'escola, quatre noies fartes i marginades s'atreveixen a divertir-se provocant un pànic moral que canviarà Rydell High per sempre".
 

La sèrie comptarà amb un mínim de 10 episodis i s’estrenarà el 2022, tot i que no hi ha una data exacte. El que sí que se sap són els protagonistes, un repartiment ple de talents joves que segur que enamorarà l’audiència. Aquí en teniu alguns:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: