Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la manicura fàcil i original que tothom et voldrà copiar

per Adolescents.cat, el 13 de febrer de 2022 a les 08:42
T'agraden les manicures originals però se't fa una muntanya posar-les en pràctica? T'entenem, les manicures a dia d'avui són tot un art i encara que algunes ens encanten, és impossible fer-nos-les nosaltres mateixes.

Avui et portem una idea que sí que podràs posar en pràctica tu sol/a! Les ungles amb puntets de tots els tipus i colors. Hi ha eines específiques per fer-los però sinó també els pots fer amb un escuradents que tingui la part de dalt rodona. Només has de posar un color de base, fer els puntets amb els colors que vulguis i passar una capa de pintaungles transparent per sobre!

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: