Coses que ja no fas servir i amb les quals pots guanyar diners

per Redacció, el 7 de febrer de 2022 a les 11:31
Estalviar no sempre és senzill. De vegades, però, ens oblidem que podem guanyar diners extra d’una manera fàcil i ràpida: venent objectes en el mercat de segona mà. Wallapop, Vinted...són només algunes de les aplicacions que faciliten aquest procés i que ens permeten guanyar diners venent productes que ja no fem servir.

I quins són els objectes de segona mà que més es venen? Segons l’Organització de Consumidors i Usuaris, aquests són els productes que tenen més èxit: 


 


Versió sense playbuzz
Mobles 
Si tens un moble antic que ja no fas servir, pots provar de vendre’l a un bon preu. Hi ha molta gent, per exemple, que compra mobiliari vell per restaurar-lo. De fet, es poden trobar calaixeres antigues que es venen a més de 200 euros. 

Roba i complements
Allargar la vida a la roba i als complements no només ens pot fer guanyar diners, sinó que a més contribueix a reduir els residus tèxtils. Si hi ha peces que ja no fas servir i que estan ben cuidades, posa-les a la venda. 

Productes esportius 
Des de bicicletes fins a vambes. Si hi ha algun producte esportiu que no utilitzes, fes-ho saber. Són un dels articles amb més sortida actualment, així que segurament algú te’ls compri. 

Joguines i videojocs 
Les joguines antigues tornen a estar de moda. Per tant, si tens per casa videojocs o consoles dels 90 o principis dels 2000, ven-los. Actualment, alguns d’aquests productes valen més de 200 euros.

Llibres
Llibres que ja t’has llegit moltes vegades, llibres escolars…el més probable és que hi hagi algú interessat a comprar-te’ls.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: