Així és la nova sèrie adolescent de Netflix que promet convertir-se en un èxit aquest 2022

per Redacció, el 7 de febrer de 2022 a les 12:00
S’ha situat entre les sèries més vistes a Espanya aquesta última setmana i és una de les apostes de Neflix per aquest 2022. Estem parlant de Feria, la luz más oscura, una nova producció que ja ha estat comparada amb ficcions d’èxit com Stranger Things.

No us espereu, però, una trama similar a la de la sèrie protagonitzada per Millie Bobby Brown, perquè hi ha moltes diferències. Ara bé, el misteri, la fantasia i també un punt de terror són presents en el guió de principi a fi.

Sobre què va? L’Eva (Ana Tomeno) i la Sofia (Carla Campra) hauran d'enfrontar-se a l'horrible crim que sembla que han comès els seus pares els quals, abans de desaparèixer, han deixat enrere 23 víctimes. Com sobreviuran aquestes germanes en un poble que les odia? És possible que coneguessin tan poc als seus pares o existeix algun motiu perquè estiguessin implicats en aquest succés? Aquest és el viatge que emprendran les adolescents a Fira, un poble on la realitat amaga un univers fantàstic.


Agustín Martínez (La caza) i Carlos Montero (Élite, El desorden que dejas) són els responsables d’aquesta història on el thirller es barreja amb la fantasia. L’heu vista?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: