El govern espanyol proposa elevar el salari mínim a 996 euros mensuals

per Redacció, el 7 de febrer de 2022 a les 13:32
El Ministeri de Treball i Economia Social ha proposat a sindicats i empresaris elevar el salari mínim interprofessional (SMI) fins als 996 euros mensuals amb 14 pagues, 31 euros per sobre de la quantitat actual (965 euros), segons ha anunciat aquest dilluns la secretària d'Acció Sindical de CCOO, Mari Cruz Vicente.

La proposta del Govern se situa a la zona mitjana del recomanat pel Comitè d'Experts sobre el SMI, que va aconsellar una pujada d'entre 24 i 40 euros per a aquest any. La ministra Yolanda Díaz ha assegurat en una compareixença que la mesura pot afectar dos milions de treballadors a l'Estat.

La quantitat ofertada per Treball es troba just per sota dels 1.000 euros que demanen els sindicats. En tot cas, la responsable sindical ha advertit que, "s'acordi el que s'acordi", la pujada s'haurà d'aplicar amb caràcter retroactiu des de l'1 de gener d'aquest any.

Quin és el sou a altres països?


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: