Tom Holland torna a Catalunya per presentar «Uncharted»: «Rodar a Barcelona és un somni fet realitat»

per Redacció, el 7 de febrer de 2022 a les 15:10
Una de les majors estrelles de cinema del moment ha visitat Barcelona aquest dilluns per presentar la seva nova pel·lícula. Tom Holland ha aterrat a la capital catalana per estrenar Uncharted, l'adaptació cinematogràfica del famós videojoc d'aventures de PlayStation, on interpreta a Nathan Drake.

Una de les majors sorpreses del film va ser quan es va revelar que diversos dels indrets que apareixien era a Barcelona, en llocs com Montjuïc, el Gòtic, la Plaça Reial Santa Maria del Pi o la Sagrada Família. "Rodar a Barcelona va ser un somni fet realitat", ha afirmat Holland en declaracions a l'ACN. L'actor destaca que la capital catalana té molta història i que per això és perfecta per narrar-hi part del film d'Uncharted, que parla sobre exploracions i sobre "històries amagades".

  Part de l'equip de la pel·lícula, amb Holland, el director i el productor Alex Gartner han visitat Barcelona aquest dilluns i han citat els mitjans davant del MNAC a la plaça de les Cascades, on també s'hi ha apropat algun dels fans del protagonista de la saga Spider-Man. L'equip de film s'ha apropat de nou a Montjuïc després de rodar-hi algunes de les escenes de la pel·lícula. El director Ruben Fleischer ha confessat que una de les seves parts preferides va ser quan van rodar al Gòtic i a Santa Maria del Pi.


L'actor ha explicat que ha anat visitant la capital catalana des que era un nen i assegura que li ha encantat d'alguna forma anar creixent aquí. Ha destacat que és una ciutat amb una història esplèndida i que per això és perfecta per narra-hi Uncharted. Holland ha apuntat que la idea de la pel·lícula és transportar l'audiència a llocs del món dels quals només han llegit en llibres. "Ser part d'aquesta pel·lícula és un gran honor, m'ha encantat viatjar pel món, m'encanta viatjar a Espanya, i estic molt content de fer-ho de nou", ha afirmat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: