Catalunya retirarà la mascareta al pati dels centres educatius aquest dijous

per Redacció, el 8 de febrer de 2022 a les 16:31
La Comissió Delegada per a la Covid-19 ha acordat aquest dimarts la retirada de la mascareta als patis dels centres educatius. La decisió va en consonància amb l'eliminació de l'obligatorietat de la mascareta al carrer aprovada pel govern espanyol, que es farà efectiva a partir d'aquest dijous.

Quan es va prendre la mateixa decisió el juny del 2021, però, la mesura es va mantenir als patis escolars. El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ja va demanar dilluns poder treure les mascaretes als centres escolars com més aviat millor, tot i que va insistir que era una decisió sanitària. 


La previsió és que el decret que elimini l'obligatorietat es publiqui al Butlletí Oficial de l'Estat de dimecres i entri en vigor a partir de dijous. El Consell Interterritorial recomana utilitzar-la quan hi hagi aglomeracions.

D'altra banda, l'executiu espanyol i les comunitats han acordat augmentar els aforaments en esdeveniments esportius fins al 85% en espais oberts i fins al 75% en tancats. Una mesura que, en el cas de Catalunya no té gaire efecte, ja que actualment no hi ha cap restricció d'aforament en aquesta comunitat autònoma.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: