Els Mossos demanen ajuda per trobar una noia de 17 anys desapareguda a Barcelona

per Redacció, el 9 de febrer de 2022 a les 09:30
Nova desaparició d'una menor. Els Mossos d'Esquadra busquen i demanen ajuda per trobar una noia de 17 anys desapareguda a Barcelona el dissabte passat al matí. Es diu Judit i es va escapar d'un centre en què està ingressada a causa d'un trastorn de conducta alimentària. Té els ulls marrons, cabells castanys llargs i llisos i fa una alçada aproximada d'1,61 metres.

En el moment de la desaparició, anava vestida amb un jersei taronja, amb jaqueta negra, pantalons negres i vambes de marca Adidas també de color negre. No porta ni mòbil, ni diners ni la documentació. Segons explica la família, va ser vista per últim cop diumenge al vespre voltant prop de la zona de l'Hospital de Sant Pau, a prop de la parada de metro Dos de Maig.

 

La menor va trucar a la mare des del telèfon d'uns desconeguts per dir que estava bé i després va seguir caminant direcció cap a la Barceloneta. La seva família i els Mossos demanen que si algú té algun indici es posi en contacte amb la policia catalana o que truqui al telèfon d'emergències 112.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: