Aquesta exconcursant d'OT està amb aquest cantant?

per Redacció, el 10 de febrer de 2022 a les 10:21
Lola Índigo està sortint amb Marc Seguí? Ha tingut una relació amb Álvaro de Luna? La resposta és no. Així ho ha aclarit ella mateixa a través de les xarxes socials després que se la vinculés amb els dos artistes. La cantant tiravaironia i assegurava que “estava amb tots alhora” per després deixar clar que “està soltera” i que, si us plau, “la deixessin tranquil·la”. 

I és que, des que va sortir de l’acadèmia d’Operación Triunfo, se l’ha relacionat amb diversos famosos, tot i que ella mai ha confirmat res. Més aviat al contrari: ha alçat la veu per desmentir rumors. Així doncs, ni Álvaro de Luna ni Marc Seguí han estat o estan amb Lola Índigo. 


Com segurament sabreu tots dos són cantants, tot i que el segon –Marc Seguí- s’ha fet especialment conegut arran d’una polèmica que encara el persegueix. I és que temps enrere va publicar diversos tuits masclistes i homòfobs els quals la gent no oblida. De fet, recentment va fer una entrevista a La Resistencia on va tornar a demanar perdó pels seus comentaris.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: