Els instituts començaran el curs abans

per Redacció, el 10 de febrer de 2022 a les 11:14
El pròxim curs escolar arrencarà el 5 de setembre a infantil i primària i el 7 de setembre a ESO, Batxillerat i Formació Professional.

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una compareixença conjunta amb el conseller d’Educació, Josep González-Cambray. El canvi vol facilitar l’organització familiar i la conciliació després de les vacances d’estiu, que duraran una setmana menys. 


Aquest avançament del curs no suposarà, però, ni més hores lectives ni que el professorat augmenti la jornada laboral. Per fer-ho possible hi haurà una novetat destacada, segons ha anunciat el Govern: els alumnes faran jornada intensiva durant tot el mes de setembre. Les classes seran de 09.00 a 13.00. Aquest canvi afectarà sobretot a primària, ja que la resta ja fa aquest tipus de jornada el setembre,

Aquesta novetat ha estat anunciada després d’un inici del segon trimestre complex als centres per l’impacte a les aules de la variant òmicron en el darrer mes, les dificultats logístiques per gestionar quarantenes i el caos en la substitució de docents de baixa. A hores d’ara, els contagis i els aïllaments van a la baixa. Amb tot, Educació ha comptabilitzat en les darreres hores 2.943 casos positius més.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: