Saps què és la cupiosexualitat?

per Adolescents.cat, el 23 de febrer de 2022 a les 06:00
 
El desig i les identitats sexuals són molt més que categories binàries. Afortunadament, aquesta idea està cada vegada més acceptada en la societat. No obstant això, encara avui dia, sovint donem per suposada l'orientació sexual dels altres sense tenir cap coneixement previ, el que pot generar incomoditat. És per això que és molt important conèixer tots els tipus d'orientacions sexuals que existeixen.

via GIPHY

Un dels termes que més curiositat provoca ara mateix és el de la cupiosexualitat, una identitat que sovint es confon amb l'asexualitat.


Les persones cupiosexuals no senten desig sexual per altres éssers humans. No obstant això, defensen una diferència respecte l'asexualitat: encara que no experimenten desig sexual i atracció física , sí que poden manifestar interès en mantenir relacions sexuals amb altres persones pel fet de trobar a faltar aquest tipus de sensacions.
 
Bandera cupiosexual


Aquestes persones poden voler mantenir relacions per diferents motius, des del plaer físic personal fins al plaer que experimenten en proporcionar estímul a una altra persona. Aquí radica la diferència fonamental. Les persones asexuals no volen tenir sexe, mentre que els cupiosexuals poden anhelar conscientment tenir sexe amb algú.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: