Aquest estudiant ensenya el que li va passar el tercer dia de classe i es fa viral

per Redacció, el 11 de febrer de 2022 a les 10:21
Tots i totes ens hem adormit alguna vegada a la nostra vida. Hem parat l’alarma i hem seguit al llit, ens hem oblidat de posar el despertador o directament hem pensat que l’havíem posat, però no ha estat així. 

Això és el que li ha passat a Oscar Font, un usuari de Twitter que ja suma milers de comparticions amb la seva experiència. I és que molta gent s’ha sentit identificat/da amb el que li ha passat: confondre la calculadora del mòbil per l’alarma. 

 
Com es pot veure en la captura de pantalla que ha compartit, es va equivocar d’aplicació i, evidentment, el despertador no li va sonar. A vosaltres us ha passat mai? Heu fet alguna cagada similar?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: