Logotip de Adolescents.cat

Aquests dos famosos posen fi a la seva relació

per Redacció, el 16 de febrer de 2022 a les 09:34
Un mes i mig. Això és el que ha durat la relació entre Julia Fox i Kanye West.

El raper va començar la seva relació amb la model a principis d’any, poc després del seu divorci amb Kim Kardashian, qui actualment està sortint amb còmic Pete Davidson.


Malgrat tot, durant aquest temps, el músic no ha deixat d’insistir en què li agradaria tornar amb la seva exparella. Ho ha dit en entrevistes i també a través de les seves xarxes socials, on fins i tot ha criticat a Pete Davidson.

Tenint en compte això, la ruptura entre Julia Fox i Kanye West era força previsible. Ella mateixa ha confirmat que ja no estan junts a través d’Instagram, on ha volgut deixat clar que no estaven enamorats i que se segueixen portant bé.

 


Crítiques a Kayne West


Durant la seva relació amb Julia Fox el raper ha estat acusat de tenir una actitud controladora i masclista després que ella expliqués en una entrevista que estava canviant el seu estil. Després de tenir una segona cita, per exemple, el cantant va omplir l’habitació d’hotel de Julia Fox de roba de marca. Si aquest fos un fet aïllat, podria semblar que ell va voler tenir un detall amb ella. El que passa és que es tracta d’un comportament que ha tingut amb totes les seves parelles.

En un capítol de ‘Keeping up with the Kardashian’, la Kim explica que Kanye West –que en aquell moment era el seu nòvio- i el seu estilista volien “canviar” el seu armari. El raper es va desfer de totes les peces de roba que no li agradaven i les va substituir per dissenys que a ell li semblaven “més adequats” i que ressaltaven certes parts del cos de Kim Kardashian.

De fet, el vestuari va ser motiu de discussió en la parella. Tal com recorden a Elle, el 2019 ella va decidir anar a la gala MET amb un impressionant disseny de Mugler que no havia estat “aprovat” per Kanye West, perquè el trobava “massa sensual”. Kim Kardashian, però, es va plantar i va lluir-lo igualment. Què en penseu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: